Print
PDF
15
Jun

Повик за ангажирање на продукциска куќа за подготовка краток промотивен видео клип

Центарот за Eколошка Демократија ФЛОРОЗОН од Скопје во рамките на проектот “Граѓаните активен партнер во реформите на политиките за вода“ финанскиски поддржан од Секторот за централно финансирање и склучување договори (ЦФЦД) во рамките на Министерството за Финансии на Република Македонија како дел од програмата за: “Зајакнета вклученост на граѓанското општество во реформите на патот кон ЕУ интеграциите” објавува повик за ангажирање на на продуукциска куќа за подготовка на...

Print
PDF
08
Jun

Промовиран средорочниот извештај за напредокот на Република Македонија во рамките на глобалната иницијатива Отворено владино партнерство

Механизмот за Независно Известување од САД и Центарот за еколошка демократија ФЛОРОЗОН, на ден 8ми Јуни во хотел ТЦЦ Гранд Плаза одржаа презентација на среднорочниот извештај за напредокот на Република Македонија во рамките на глобалната иницијатива Отворено Владино Партнерство (ОВП).

Целта на настанот беше  да се презентира  степенот на...

Print
PDF
28
May

Објавен е документот „Анализа на состојбите во водните политики"

Како дел од активностите во рамките на проектот „Граѓаните активен партнер во реформите на политиките за вода“, изготвен е стратешкиот докуент “Анализа на состојбите со управувањето со водите во Република Македонија и заштита на правата на потрошувачите“
Во анализата главен акцент е поставен на користењето на...

ECO CALENDAR

January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Пријава за учество