Print
PDF
07
Sep

ОДРЖАН ПРОМОТИВЕН НАСТАН ВО БИТОЛА ВО РАМКИ НА НАЦИОНАЛНА КАМПАЊА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ИНКЛУЗИВНО УПРАВУВАЊЕ СО ВОДАТА

Почитувани,

Центарот за Еколошка Демократија Флорозон и Организацијата на Потрошувачите на Република Македонија во соработка со организацијата “Сфера„ од Битола, како дел од националната кампања за промоција на инклузивно управување со водата, денес на 07ми Септември 2018 година со почеток во 13:00 часот, на градскиот плоштад во Битола го реализираше првиот промотивен настан. Овој настан се...

 

Print
PDF
02
Jul

РЕАЛИЗИРАНА ТЕМАТСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА “ЛОБИРАЊЕ И ЗАСТАПУВАЊЕ”

Во рамките на проектот: “Граѓаните активен партнер во реформите на политиките за вода“, од 22-24 јуни 2018 година во хотел Порта Скопје се спроведе четвртата дводневна тематска работилница на тема: “Лобирање и Застапување“.


Оваа работилница беше тематско продолжение на низата од работилници кои предходно ја воведоа целната групаво законската регулатива во однос на водните политики , начинот на формирање на цената на чинење и...

Print
PDF
19
Jun

Повик за ангажирање на волонтери

Спроведување на активност 5.7 – Промотивни активности
-Опис на работната задача-

ЦЕД Флoрозон од Скопје во рамките на проектот „Граѓаните активен партнер во реформите на политиките за ода“ IPA/TAIB12-7457/1 “ поддржан од Секторот за централно финансирање и склучување договори (ЦФЦД) во рамките на Министерството за финансии на Република Македонија како дел од...

ECO CALENDAR

January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Пријава за учество