Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
Print
PDF
10
Oct

Повик за ангажирање продукциска куќа

За потребите на проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“, финансиран од страна на Делегацијата на Европската унија во Скопје, Центарот за еколошка демократија ФЛОРОЗОН објавува повик за ангажирање на продукциска куќа за изработка на промотивно видео кое ќе се однесува на порталот www.ekologist.mk
Сите заинтересирани продукциски куќи може да ги најдат потребните информации на следниот линк.

Print
PDF
05
Oct

Покана за промотивен настан

Почитувани,

Амбасадата на Сојузна Република Германија во Скопје и Центарот за еколошка демокатија ФЛОРОЗОН од Скопје во рамки на националната кампања за адаптација на земјоделството кон климатските промени, организираат промотивен настан преку кој ќе и укажат на македонската јавност за последиците од климатските проимени врз развојот на земјоделството. Настанот се реализира во соработка со Министерството за замјоделство, шумарство и водостопанство на Република Македонија  и е дел од проектот „Локална акција за глобална климатска адаптација“.

Print
PDF
03
Oct

CALL FOR TRAINER & CONSULTANT

CALL FOR TRAINER & CONSULTANT: FLOROZON (Macedonia), on behalf of consortium of partners: ORCA (Serbia), AKTIV (Kosovo*), CZIP (Montenegro) i IEP (Albania), announces Call for Trainers & Consultants for trainig of CSOs for advocacy&organisational development and coaching for writing project proposals.

The Call is opened until 31 October 2016 for trainers & consultants from the countries of the Western Balkans.

Full text of the Call can be downloaded here

ECO CALENDAR

June 2018
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Пријава за учество