Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
Print
PDF
12
Jul

Продолжен повик за изразување на интерес за ангажирање на маркетинг агенција

Здружението на граѓани ЦЕД Флорозон  го продолжува повикот за избор на маркетинг агенција за потребите на проектот : „Развој на еколошко истражувачко новинарство“ финансиран од...

Print
PDF
11
Jul

Third capacity building workshop held in Mavrovo

The third capacity building workshop as part of the Project “Development of environmental investigative journalism” was held in Mavrovo, hotel Bistra, from 08th – 10th July. 30 participants, 15 CSO and 15 media representatives took part in this workshop.
The workshop was led by Mr. Marjan Nikolovski, journalist. The expert gave introduction and to investigative journalism and discussed experience on investigative journalism with the participants. He also gave practical training to the participants on the basis of investigative journalism, topics worth investigating, relevant sources of information and creation of journalist network, basic investigative tools, interviewing, conflicts of interest, ethical and legal rools, etc.
The investigative journalism tool kit was presented at this workshop, a document created for the need of the Project “Development of environmental investigative journalism “

Print
PDF
03
Jul

Промовирани “мерки за адаптација на земјоделството кон климатските промени” и “Водич за агроеколошки мерки”

Во рамките на проектот „Локална акција за глобална климатска адаптација“ спроведен од ЦЕД Флорозон – Скопје, а финансиски поддржан од Амбасадата на Сојузна Република Германија во Скопје, се изработени и објавени промотивни материјали за климатските промени и земјоделството, како и за примената на агро-еколошки мерки во земјоделското производството.

ECO CALENDAR

November 2017
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Пријава за учество